Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De Kock Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van De Kock Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan De Kock Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. De Kock Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat De Kock Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van De Kock Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright De Kock Tweewielers 2021.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.00 tot 18.00
Woensdag:  8.00 tot 18.00
Donderdag:  8.00 tot 18.00
Vrijdag:  8.00 tot 18.00
Zaterdag:  9.00 tot 16.00
Zondag:  Gesloten
 
Wegens vakantie zijn wij gesloten van 25 Juli tot en met 9 Augustus


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering